Werkwijze

Voorgesprek - massage - nagesprek

Elke behandeling begint met een kort voorgesprek waarin we bespreken hoe het met je is. Samen bepalen we welk lichaamsdeel aandacht nodig heeft en welke massagevorm daar het beste bij past. Na de massage bespreken we wat je ervaringen zijn geweest.

Behandeling

Ik nodig je uit mijn handen te volgen en met nieuwsgierigheid naar jezelf de massage te volgen. Op een speelse manier kan je elke keer als je merkt dat je hoofd het overneemt, je aandacht weer naar mijn handen verplaatsen en VOELEN.
Ik stel af en toe een vraag waardoor je je gevoel in woord, kleur of beeld kan vatten. Voor ieder mens werkt dit anders en juist deze uniciteit is het uitgangspunt.
Alleen jij weet en voelt hoe het is en wat iets voor jou betekent.
Ik begeleid je. Ik geef via massage de veiligheid en zachtheid en warmte die nodig is om te kunnen en te mogen voelen zonder oordelen maar met open nieuwsgierigheid en vriendelijkheid naar jezelf.

Afspraak duur

De eerste afspraak duurt 1 ½ uur omdat ik een intake met je doe. De vervolgafspraken duren 1 ¼ uur. De frequentie en het aantal vervolgsessies bepalen we in overleg.

Het is aan te raden om - afhankelijk van de vraag of klacht waar je mee komt  -
een traject van 3 tot 10 sessies af te spreken. 

Uiteraard zijn de behandelingen professioneel en is volledige
geheimhouding gegarandeerd.