Sara Oomen

Over Saar

Hoofd, hart en handen


Na 15 jaar advocatuur werd het tijd voor wat anders!

Toen ik een massagecursus ging doen raakte ik gefascineerd door de aanraking, de verbinding, de rust en de wijsheid van het lichaam. Het voelde zo goed, ik werd er energiek en blij van en besloot de 4-jarige HBO opleiding tot massagetherapeut te gaan volgen bij Holos in Utrecht. Ik heb geen dag spijt gehad. In januari 2013 heb ik de opleiding afgerond. Mijn praktijk heeft zich met mij mee ontwikkeld. Eerst aan huis, toen in Amsterdam en sinds 2015 in Ouderkerk aan de Amstel. 

Mijn werk geeft mij verbinding met anderen en voldoening. Het is prachtig om te zien hoe iemand na een behandeling aangeraakt en soms verwonderd en verrast vertrekt, weer in contact met zichzelf. Ik vind het bewustwordingsproces via het lichaam en het voelen zo zuiver en echt dat ik het een voorrecht vind om daarbij aanwezig te mogen zijn. Er doen zich soms wonderen voor. Waar woorden vastlopen laat je lichaam gewaar-worden en voelen. Dan en daar vindt heling plaats. 

Brede interesse, nieuwsgierigheid en leergierigheid kenmerken mij. Ik ben altijd bezig met ontwikkeling: van mijzelf, van mijn vak, van mijn clienten. Contact, intensiteit en verbinding zijn voor mij onontbeerlijk.